Milleks luua e-pood?

Ratastega Raamatud pood sai alguse unistusest luua midagi teistmoodi. Olen alati tahtnud oma enda raamatupoodi, kuid mitte lihtsalt sellist nagu iga teine, tahtsin midagi rohkemat. Mulle meeldib olla ümbritsetud raamatutest, suhelda teiste lugemisentusiastidega, veeta ise aega lugedes. Kohe kindlasti ei soovinud ma e-poodi, see tundub nii isikupäratu. 

Seda äri alustades teadsin kohe, et tegemist pole suure rahamasinaga ning see polnudki point. See on hobi nagu iga teine. Üritustel teenitud raha katab (peaaegu) kütuse ja kaupleja kohamaksu kulud. 

Peagi taipasin aga, et mu projektist on saanud üks VÄGA kallis hobi. Juurde on tulnud joosvaid kulusid, mida ei osanud alguses ette näha - kodulehe üleval hoidmine, bussi kindlustus, maksud, laoruumi rent jne. 

Mõistsin, et sedasi ma edasi jätkata ei saa, kuid ei soovinud ka oma unistusest loobuda. Tahan edasi teha seda ägedat asja ning pakkuda inimestele võimalust soetada raamatuid mõistliku hinna eest. 

Lahendus: e-pood. Väike sissetulek kogu aasta vältel, mitte ainult suvekuudel, kui buss on aktiivsel üritustel, aitab katta jooksvaid kulusid ning ettevõtmist elus hoida. 

Niisiis, kulla lugeja ja raamatupoe klient, nüüd sa siis tead, miks see e-pood alguse sai ning kui tunned, et soovid soetada raamatu, siis olen sulle selle eest väga tänulik. Aitad läbi selle minu pisikesel projektil edasi minna! 

Tagasi blogisse

Jäta kommentaar

Kommentaarid lähevad enne avaldamist kinnitamisele.